wtorek, 4 kwietnia 2017

Het Nieuws 4.04.17

Het Nieuws

4.04.17



Arnhem tegen homogeweld

Een mishandeling van twee homoseksuele mannen in Arnhem is de rede waarom de organisatie Gay Horeca een demonstratie  maakt tegen homogeweld. De vergadering vindt plaats om 17 uur op het Jansplein in Arnhem. De informatie erover werdt op de sociale media gedeeld en de organisatoren voorspellen dat er veel mensen komen.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27926304/__Demonstratie_tegen_homogeweld__.html

Prinses in gymnasium

Prinses Alexia die de tweede dochter van koning Willem-Alexander is, zal haar opleiding voortzetten in het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Alexia zal zich niet eenzaam voelen omdat haar zus, prinses Amalia, ook in Sorghvliet studeert.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27917082/__Ook_Alexia_naar_gymnasium__.html

Gevaarlijke bevers

Een hond is gebeten door een bever in de Biesbosch. Een man ging met zijn Amstaff om te kanoën toen de hond sprong van de kano af naar een eilandje. Toen de eigenaar zijn hond vond, was de dier zwaar gewond. De man zag nog een bever die in het water verdween. Dat is niet typisch voor bevers om andere dieren aan te vallen. De dierenhulpverlener zei dat bevers wegvluchten als ze mensen of dier zien.

http://www.volkskrant.nl/binnenland/bijzondere-noodoproep-uit-biesbosch-help-mijn-hond-is-gebeten-door-een-bever~a4481391/

Ajax wint de Klassieker

Ajax speelde wonderlijk op zondag en gaf Feyenoord geen kans tijdens de wedstrijd in Amsterdam Arena. Ajax won 2-1 dankzij de doelpunten van Lasse Schöne en David Neres. Michiel Kramer pikte zijn doelpunt voor Feyenoord maar het was te laat voor het team uit Rotterdam. Nu heeft Ajax alleen drie punten minder dan de leider Feyenoord.

http://www.telegraaf.nl/telesport/27922254/__Hoogtepunten_op_een_rij_-_Ajax_wint_Klassieker_met_2-1__.html

De Ronde van Vlaanderen

Philippe Gilbert van Quick-Step Floors won de Ronde van Vlaanderen. Vanaf de Oude Kwaremont kon niemand het tempo van Gilbert volgen en daarom kwam hij over de meet na een 55 kilometer solo. Op de podium stonden er ook Greg van Avermaet en Niki Terpstra.

http://www.telegraaf.nl/telesport/27923802/__Gilbert_klasse_apart_in_Ronde_van_Vlaanderen__.html

Geschreven door Bartłomiej Serek
Geredigeerd door Natasza Glapka

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz